Σε μια εποχή πλήρους ρευστότητας θα μπορούσαμε ως γονείς να δημιουργήσουμε ένα ήρεμο οικογενειακό περιβάλλον και να αναθρέψουμε το παιδί μας με επίγνωση και με στόχευση;

Η Συναισθηματική Νοημοσύνη θα μπορούσε να γίνει η απάντηση. Όλες οι έρευνες δείχνουν ότι αποτελεί για το γονιό ισχυρό εργαλείο και μια στάση ζωής που δεν επηρεάζεται από αλλαγές και ανατροπές.

Στις ομάδες γονέων της Βήτα Συμβουλευτικής ο γονιός αρχικά μαθαίνει να εστιάζει στα δικά του συναισθήματα και να κατανοεί τον τρόπο που αυτά επηρεάζουν τη σχέση του με το παιδί. Στη συνέχεια μαθαίνει τρόπους να τα ρυθμίζει, να δείχνει προσαρμοστικότητα και ανθεκτικότητα, να είναι ενσυναισθητικός ακροατής και να θέτει στόχους.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται δύο φορές το μήνα τόσο δια ζώσης, όσο και διαδικτυακά. Στις δια ζώσης συναντήσεις ο αριθμός των ατόμων σε κάθε ομάδα είναι περιορισμένος προκειμένου να διατηρηθούν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα ασφαλείας.  Μετά από κάποιες συναντήσεις και ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται στοχευμένες δράσεις γονέα – παιδιού.

Τα παιδιά περισσότερο από ποτέ χρειάζονται συνειδητοποιημένους, επιδραστικούς, εμψυχωτικούς και ώριμους γονείς που θα φροντίσουν με τη στάση τους  να διασφαλίσουν την υγεία και την ηρεμία τόσο τη δική τους όσο και των παιδιών τους. Ας διαθέσουμε λοιπόν λίγο από το χρόνο μας για να μάθουμε τον τρόπο…

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα

26510-49380

6947407245

και στο mail της ιστοσελίδας.